Selecteer provincie

Kozijnen Bouwbedrijf Mulder BV

Vergelijk Kunststof kozijnen Nieuwolda

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Nieuwolda ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Hoofdweg West 10
9944EB Nieuwolda
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Een nieuwe woning of verbouwing brengt vaak overlast met zich mee. Wij als bouwbedrijf zijn ons hiervan bewust! Daarom is ons streven om dit altijd tot het minimum te beperken.
Onze medewerkers werken door hun ervaring netjes en daardoor veilig. Onze gewoonte is om dagelijks op te ruimen na de werkzaamheden zodat U ongestoord kan blijven leven!

Onze kwaliteit waarborgen wij door onze eigen medewerkers en werkplaats, daarnaast zijn wij aangesloten bij overkoepelende kwaliteitsverenigingen om onze kwaliteit met diploma’s kracht bij te zetten.
Onze ervaring passen wij toe in de volgende gebieden:
Nieuwbouw.
Verbouw.
Renovatie.
Restauratie.
Utiliteitsbouw.
Speciale projecten.
Houtbouw.

Eigen machinale werkplaats.
Wij hebben onze eigen gespecialiseerde timmerfabriek met spuiterij. Hierdoor zijn wij in staat om in alle wensen en aanvragen zelf te voorzien en kunnen wij elk idee voor u op maat maken. Dagelijks vervaardigen wij hier zelf ontworpen kozijnen, ramen en deuren maar ook alle voorkomende interieur timmerwerken worden op maat vervaardigd.

Kwaliteit.
Bij bouwbedrijf Mulder gaan wij voor kwaliteit. Om deze kwaliteit te borgen zijn wij aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland.

BouwGarant.
Als BouwGarant-aannemer dienen wij te voldoen aan strenge kwaliteitseisen en ons te houden aan klantgerichte gedragsregels. Omdat de BouwGarant-aannemer beschikt over de juiste diploma’s en aantoonbare ervaring, is de consument verzekerd van vakmanschap. Ook hoeft de opdrachtgever niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de BouwGarant-aannemer.

Bouwend Nederland.
Wij zijn lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is met ruim 4.000 aangesloten bouwondernemingen de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. BouwNed behartigt de collectieve belangen van de aangesloten bedrijven en creëert optimale condities voor de verdere ontwikkeling van de bedrijfstak.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, Dakkapel, Dakwerk, Kelder, Keuken, Kozijnen, Rolluiken, Serre, Trap / balustrade, Vloer, Zolder

Aangesloten bij / Certificering:
BouwGarant, Bouwend Nederland