Kozijnen Huisman Bouwbedrijf T

Vergelijk Kunststof kozijnen Noordwolde

Waarom zou u direct een keuze maken ? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een Kunststofkozijn boer in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare Kunstof kozijn leveranciers uit Noordwolde ✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Kozijnen 2019 | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Nijverheidsstraat 14
8391AH Noordwolde
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij zijn een allround bouwbedrijf, waar u terecht kunt voor de uitvoering van al uw bouwplannen zoals:

nieuwbouw
aan- en verbouw
renovatie en onderhoud

Vanaf de oprichting hebben wij inmiddels een schat aan bouwervaring opgebouwd. Al onze medewerkers zijn bekwame vakmensen. Daarnaast werken wij samen met vakkundige collega bedrijven, onder meer op het gebied van stukadoren, installatietechniek en voegwerk. Alle bedrijven waarmee wij samenwerken kennen wij door en door.

Het werk van deze bedrijven voldoet ruim aan de strenge eisen die wij aan onszelf en onze resultaten stellen.

Bouwen is maatwerk, iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. Onze professionaliteit, creativiteit en vakmanschap zorgen ervoor dat al uw bouwwensen worden vervuld. En ook tijdens het bouwproject staan wij altijd open voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Wij onderscheiden ons dan ook door een zeer directe no- nonsens aanpak, snelheid van werken, deskundige en kostenbesparende inbreng in de ontwerp/calculatiefase, kwaliteit en zeker niet onbelangrijk een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele bouwtraject..

Naast het aanbod van complete verzorging van uw project, bieden we ook de mogelijkheid tot zelfwerkzaamheid. Immers, kosten die wij niet hoeven te maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door. Een voorbeeld hiervan is het zelf uitvoeren van schilderwerkzaamheden door de opdrachtgever. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat u goed op de hoogte blijft van de vorderingen van uw bouwproject.Service:
Advies, Begeleiding

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Dakkapel, Keuken, Kozijnen, Ramen / deuren, Schilderwerk, Duurzaam bouwen, Steigerhouten meubelen en interieurs

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland